...

Helgen var bra, hade jättetrevligt med Rosi, maria o hani :) Söndagen blev väldans lugn... hemma hela dan o tog det lignt i soffan.. skönt det med ibland :)
Igå blev det jobbet igen... sen efter jobbet var jag duktig och tog mig till gymmet, sååå skönt!!!! sen blev det soffan hemma :)
Idag efter jobbet pratade jag lite med mamma... läste i lillasysters blogg att deras marsvin varit hos vetrinären... stackarn hade symptom på anorexia... låter sjukt, men ska inte kalla henne korven nå mer :) haha...  ja ja.. sen bar det av till viken och boxades med Rosi! det är sååå himla skoj!!! Testa det!
Nu sitter jag o slappar i soffan igen.. men det måste man väl också få göra!!! :)
Imorgon efter jobbet ska jag hälsa på min underbara morfar, sen ska jag hem till maria o hälsa på :) Måste ju få gosa lite med lillen ... hehe.. och snacka lite skit!!!

kram

en trevlig kväll...

ja va roligt det kommer bli ikväll :) Ska ut o käka med Rosi, maria och Hani... så himla skoj!!! Var verkligen inte igår, eller ja nu var det ju inte alltför länge sen vi sågs... var ju faktiskt för nån vecka sen på öppna förskolan vi träffades... haha...Har köpt nya kläder till kvällen :) Ska bli kul att klä upp sig... mums va gott med ch. street :) Dit ska vi gå o äta ... yeeehoooo!! kram

boxades idag :)

det är ju så himla rolig träning, lika roligt varje gång!!!

På torsdag åker jag till LONDON ... yeehoooo.... ska bli skoj, skönt att komma iväg lite!!! Ska på musikal med syster o hennes kompis Jenny :) Osså förväntar jag mig lite utgång oxå.. men behöver nog inte vara orolig för det!!! haha...

nä nu ska jag ta o sätta igång Dirty dancing filmen, och komma i stämning till musikalen..

klippt håret...

Imorse var jag iväg o fick håret klippt o slingat.. så skönt att få det lite ljusare.. nu behöver jag bara sola lite.. får se när jag får tid för det, haha... Gick in på Vila sen och kollade lite... hittade äntligen ett par jeans, fick pengar i julklapp som jag tänkte köpa jeans för och har inte hittat förns nu... :) Bra gjort Helena ... hihi
Nu ska jag strax iväg till tandläkaren eller hyginist är det väl, men men.. samma sak tycker jag :) sen bär det av till Viken.. o där ska jag få lunch.. mums.. potatis, kokt fisk och äggsås har jag beställt :)
Sen blir jag ju där ett tag, innan det är dax att åka vidare o kolla mellon :) Blir nog en trevlig kväll det där...

Ha en bra lördag allihopa!!!

Helg...

såååå skönt det ska bli... har vart o jobbat i Uppsala hela veckan.. så nu är det skönt att vara hemma o umgås med nära o kära och få fixa till mig själv lite :)
var nyss till Valbo o lämnade in min telefon, fick en lånetelefon men den var tvärdöd.. så den måste laddas...
jaja... nu ska jag ta o städa upp lite i köket, sen får jag se vad jag hittar på :)

kram

RSS 2.0